Beca  aseica+queuntrail 2020

foto web1.jpg

El divendres 6 de novembre, +QUEUNTRAIL va concedir el premi corresponent a la Beca +QUEUNTRAIL-ASEICA, dotada amb 20.000 €, a la jove investigadora Verónica Rodilla Benito.

El projecte guardonat es realitzarà en el Josep Carreras Leukaemia Research Institut titulat “Monitoring senescence upon chemotherapy (MonSen)”.

Aquest és el fruit de la VII edició del Trail Solidari Ciutat d'Alcoi. Gràcies a l'esforç dels nostres patrocinadors, col·laboradors i participants, som capaces de contribuir en la investigació en càncer.

Seguim avant amb el nostre compromís. Esperem continueu al nostre costat.

Gràcies, moltes gràcies a totes i a tots.

https://www.aseica.es/aseica-y-que-un-trail-alcoi...

El viernes 7 de noviembre, +QUEUNTRAIL concedió el premio correspondiente a la Beca +QUEUNTRAIL-ASEICA, dotada con 20.000 €, a la joven investigadora Verónica Rodilla Benito.

 

El proyecto galardonado se realizará en el Josep Carreras Leukaemia Research Institut y se titula “Monitoring senescence upon chemotherapy (MonSen)”.

Este es el fruto de la VII edición del Trail Solidari Ciutat d'Alcoi. Gracias al esfuerzo de nuestros patrocinadores, colaboradores y participantes, somos capaces de contribuir en la investigación en cáncer.

Seguimos a delante con nuestro compromiso. Esperamos sigáis a nuestro lado.

Gracias, muchas gracias a todas y a todos

https://www.aseica.es/aseica-y-que-un-trail-alcoi...

Beca  aseica+queuntrail 2019

VIDEO PROYECTO

Després de l'acord entre la "Asociación Española de Investigadores en Cáncer" (ASEICA) i el Club d'esports de Muntanya +queuntrail, de creació d'una Beca a projectes d'investigació en Càncer realitzats per jóvens investigadors, procedirem a realitzar una convocatòria entre laboratoris, Universitats i altres grups d'investigadors perqué optaren a ella.

Realitzada la selecció per un comité d'experts científics de l'Associació, el passat dia 29 de novembre es va procedir  a donar a conèixer el projecte guanyador i a l'entrega de l'import de la beca, amb una quantia de 18.000 €.

El projecte guanyador fou el dirigit pel Dr. D. Víctor Javier Sánchez, que realitza les seues investigacions a l'Hospital 9 de octubre de Madrid.

El treball seleccionat aborda l'estudi d'una nova diana terapèutica per al càncer de pàncrees, un dels tumors més difícils de tractar i que presenta unes tasses de curació més reduïdes. De ser exitós, aquest treball permetrà desenrrotllar nous fàrmacs amb els quals combatre les propietats malignes d'aquests càncers.

Des de +queuntrail felicitem al Dr. Víctor Javier Sánchez per l'obtenció de la beca i l'animem a treballar amb entusiasme per aconseguir els objectius desitjats.

Agram a ASEICA el seu suport al nostre projecte del Trail Solidari Ciutat d'Alcoi, i pel seu excel·lent treball en la investigació en càncer, el seu suport decidit als treballs dels joves  investigadors i fer valdre el destacat paper de les dones investigadores.

Tras el acuerdo entre la Asociación Española de Investigadores en Cáncer (ASEICA) y el Club de Deportes de Montaña +queuntrail, de creación de una Beca a proyectos de investigación en Cáncer realizados por jóvenes investigadores, se procedió a realizar una convocatoria entre laboratorios, Universidades y demás grupos de investigadores para que optaran a la misma.

Realizada la selección por un comité de expertos científicos de la Asociación, el pasado día 29 de noviembre se procedió a dar a conocer el proyecto ganador y a la entrega del importe de la beca, que ascendía a 18.000 €.

El proyecto ganador fue el dirigido por el Dr. D. Víctor Javier Sánchez, que realiza sus investigaciones en el Hospital 9 de octubre de Madrid.

El trabajo seleccionado aborda el estudio de una nueva diana terapéutica para el cáncer de páncreas, uno de los tumores más difíciles de tratar y que presenta unas tasas de curación más reducidas. De ser exitoso, este trabajo permitirá desarrollar nuevos fármacos con los que combatir las propiedades malignas de estos cánceres.

Desde +queuntrail felicitamos al Dr. Víctor Javier Sánchez por la obtención de la beca y le animamos a trabajar con entusiasmo para conseguir los objetivos deseados.

Nuestro agradecimiento a ASEICA por apoyar nuestro proyecto del Trail Solidari Ciutat d'Alcoi, y por su excelente trabajo en la investigación en cáncer, su apoyo decidido por apoyar los trabajos de los jóvenes investigadores y poner en valor el destacado papel de las mujeres investigadoras.

FOTO PREMI.jpg
IMG-20191129-WA0014.jpg
2.jpg

Foto: Iñaki Osorio Querejeta

aseicaXL.png
+queuntrail alcoi.jpg