El Club d’Esports de Muntanya +queuntrail, organitzador del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi  dedica cada una de les seues edicions a un col·lectiu determinat que destaque per la seua dedicació a les persones, el medi ambient i als valors humans.

 

La VII edició que celebrarem el pròxim 19 d’octubre de 2019, l’hem dedicat als i les mestres, educadors i educadores que fomenten la cultura dels valors humans, com la tolerància, el respecte,  la igualtat, l´equitat, la solidaritat, etc. Un homenatge que pensem just i necessari, amb el qual valorar la important tasca feta per totes les persones que durant generacions ha estat format i ensenyant a les persones a conviure en respecte comú i sentiments humans.

A +queuntrail volem fer partícips als membres d’aquest col·lectiu en la celebració del Trail Solidari Alcoi.

Proposem que tinguen l’honor de fer entrega de les medalles a tots els participants que finalitzen la prova. Són més de 1900 persones les que creuran la línia de meta i que hauran participat també en homenatge a tantes excel·lents persones dedicades a la docència en valors.

La tasca que proposem és senzilla i molt gratificant i al temps una oportunitat per visualitzar a tot el col·lectiu que treballa dia a dia contribuint a crear un món millor.

+queuntrail estem esperançats i il·lusionats en trobar una ampla resposta i trobar un bon grapat de professionals de l’ensenyament a la línia de meta integrats en l’esperit del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi.

 

Observacions:

El Trail Solidari Ciutat d’Alcoi se celebrarà el 19 d’octubre de 2019. L’hora d’inici és a les 08:30 hores des de l’Avinguda País Valencià (Parterre).

L’entrega de medalles es realitzarà ininterrompudament des d’aproximadament les 10:00 h. Fins que arribe l’últim participant a meta (Tancament de la cursa a les 19:00 h.).

Donada la durada de l’esdeveniment, i per a realitzar l’entrega de les medalles per tots els que voluntàriament ho desitgen, s’establirà un torn horari que permeta la participació de tots i que tots els participants reben les medalles de mans dels representants del col·lectiu de docents.

L’entrega de les medalles es realitzarà a la línia de meta, en un espai específicament condicionat.

 

Com pots participar:

Per a participar caldrà omplir el formulari preparat a tal efecte que es mostra més abaix, aportant les dades que se sol·liciten.

Feta la inscripció, rebreu una comunicació de confirmació en l’horari previst per a la vostra participació.

El termini d’inscripció finalitzarà el dia 11 d’octubre de 2019, a les 18:00 hores.

A tots els participants +queuntrail els obsequiarà una samarreta del Trail de cotó.

Inscriu-te !!

©2011 Trail Solidari Ciutat Alcoi - CEM +QUEUNTRAIL

C/ Doña Amalia, 44 - 03801 - ALCOI

trailsolidariciutatalcoi@gmail.com  !  629027308